LIVE verslag vanuit Panamakanaal - Reisverslag uit Panama-stad, Panama van José Munster - WaarBenJij.nu LIVE verslag vanuit Panamakanaal - Reisverslag uit Panama-stad, Panama van José Munster - WaarBenJij.nu

LIVE verslag vanuit Panamakanaal

Door: José

Blijf op de hoogte en volg José

02 November 2012 | Panama, Panama-stad

update:

Zojuist bericht ontvangen dat via www.pancanal.com via webcam de doortocht van " ons" cruiseschip Celebrity Infinity te volgen is.

Nederlandse tijd: 12.00 uur zullen er speciale piloten (maar liefst 3) aan boord komen.
Vanaf 14.00 uur ned. tijd zullen we bij de eerste sluizen arriveren, en om ca. 22.00 uur de laatste sluis verlaten. s p a n n e n d........

Als je me zoekt: aan stuurboord van het schip (links voor), net boven de blauwe patrijspoorten, (boven de 2e blauwe patrijspoort van links) de allereerste hut met veranda, ik zal zwaaien!!!!

groet, Jose

• 02 November 2012 - 09:32

Martien:

Spannend!
    Dat schudden van de sluizen vind ik met een kleine boot al gaaf. Laat staan met een echt cruiseschip.

• 02 November 2012 - 09:50

Peter:

Hoi Josje wat maak je toch allemaal mee je komt ogen te kort om alles te zien maar het is je zeer zeker gegund.Nog veel plezier de komende dagen je komt niks te kort hoor ik wel.

groetjes

peter

• 02 November 2012 - 11:23

Jacqueline:

ik zal kijken, terugzwaaien ook, ha ha!!

• 02 November 2012 - 15:49

Hans:

jammer ik heb je niet zien zwaaien en

Stuurboord is rechts, bakboord is links.